Cafe Slim Nedir? Cafe Slim kullanımı nasıldır? Cafe Slim kullananlar ne diyor? Cafe Slim çay ne işe yarar? Cafe Slim 1 ayda kaç kilo verdirir? Cafe Slim kullanıcı yorumları nelerdir? Cafeslim Almanya’da bulunabilir mi? Cafeslim Avrupa’da bulunabilir mi? Cafe Slim fit bir vücuda kavuşmanızı sağlar mı?


Fazla Kilolarla Başınız Dertte Mi?

Artık bu dertten kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor bile! Yıllardır uğraşıp da bir türlü sonuca varamadıysanız doğru adrestesiniz! Hep bir şeyler ters gitti; diyete başladınız Pazartesi, Salı günü ardından el salladınız. Direnip çarşambayı görenleri canı gönülden kutluyorum. Hep bir bahane bulduk kendimize. Kimimizin sağlık sorunları vardı belki, kimimiz 2 evlat getirdik bu dünyaya.

Şimdi hayata baştan başlamanın zamanı! Hayat akıp giderken hayal ettiğiniz elbiseyi giymenin, o harika pantolonun içine girmenin vaktidir artık! Siz de hayallerinize uzaktan bakmaktan sıkıldıysanız, gelin bu işe bir çözüm bulalım!

 

Orjinal Cafe Slim Resmi Satış Sitesi için tıklayınız..

Cafe Slim Nedir? 

Cafe Slim gündüz çayı, gece çayı ve yeşil kahveden oluşan 1 aylık kullanım için tasarlanmış bir settir. Ürünlerin tamamı %100 bitkisel içeriklerden oluşmaktadır. İçeriğindeki şifalı bitkilerin mükemmel uyumu sizlerin yağ yakmanıza yardımcı olarak fit bir vücuda kavuşmanızı sağlar. Üstelik müthiş lezzetiyle sizi kendine aşık eder.

 

Cafe Slim’in İçeriğinde Hangi Faydalı Bitkiler Var? 

Gündüz çayı;

  •  Limon: Bağırsakları çalıştırarak kabızlığı önler ve bu sayede hızlı bir kilo kaybı sağlar. Üstelik en etkili idrar söktürücülerden biri olması vücuttaki ödemin hızlı bir şekilde atılmasına yardımcı olur.
  •  Oolong çayı: Yapılan araştırmalarda açıkça görülmüştür ki oolong çayı obezitenin önüne geçen önemli bir yardımcıdır. Aynı zamanda doğru miktarda tüketildiğinde metobolizma hızını arttırarak vücütta yağ yakımını sağlar.
  • Karahindiba: Karahindiba bitkisi önemli bir C vitamini ve luteolin kaynağı olması sayesinde karaciğeri arındırır ve yenilemeye destek verir. Bunun yanı sıra faydaları saymakla bitmeyen karahindiba bitkisi safra kesesi ve sindirim sistemi dostudur. Ayrıca hindiba hormonları dengeleyerek uzun süre açlık hissini bastırır ve aşırı kalori tüketiminin önüne geçer. Başka bir deyişle sizi uzun süre tok tutar ve yeme isteği duymazsınız.
  • Gotu kola: Hindistan’da bitkilerin kraliçesi olarak adlandırılan bu bitki kelimenin tam anlamıyla her derde devadır. Kemikleri güçlendirir. Magnezyum, kalsiyum, sodyum ve k vitamini içerir. Cildin ışıldamasını sağlar ve iyileştirir. Hazmı ve sindirimi kolaylaştırır.
  • Rezene: Rezene yıllardır bebeklerimize ve lohusa annelerimize güvenle içirdiğimiz, sakinleştirici özelliğiyle tanınan bir bitkidir. Bunun yanı sıra rezene vücudu toksinlerden arındırır ve metobolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Ayrıca bağışıklığı güçlendirdiği bilinmektedir.
  • Zencefil: Diyet listelerinin olmazsa olmaz başkahramanı zencefil kolesterolü, kandaki yağ miktarını ve kan şekerini düzenlenesinin yanı sıra mide faaliyetlerini tetikler ve bu sayede vücuttan toksinleri atar. Bu da kilo vermeyi sağlar.
  • Isırgan otu: Isırgan otu vücuttaki ödemi söküp atan ve idrar faaliyetlerini arttıran bir bitkidir. Şişkinlik ve ödem atılmasında etkili silahlardan biridir.
  • Kafein: Metabolizmayı hızlandırarak vücuttaki karbonhidratlar yerine yağların yakılmasına yardımcı olur. Spordan önce tüketildiğinde yağ yakıcı etkisi artmaktadır.
  • Mate: Mate de içeriğinde doğal olarak bulunun kafein sayesinde metabolizmayı hızlandırır ve kendinizi dinç ve enerjik hissetmenizi sağlar.

 Orjinal Cafe Slim Resmi Satış Sitesi için tıklayınız..

Gece Çayı;

  • Karnıyarık Otu: İçeriğinde bulunan yoğun lif oranı sayesinde kabızlığın önüne geçerek zayıflamaya önemli bir katkı sağlar.
  • Çemen otu: Düşük kalorisi ve yüksek lif oranıyla çemen otu kullananlarda uzun süre tokluk hissi sağlar ver zayıflamaya yardımcı olur.
  • Nane yaprağı: Nane yaprağı özellikle bölgesel zayıflamada oldukça etkilidir. Göbek bölgesindeki yağları yakmada birebir olan nane yaprağı aynı zamanda rahatlatıcı aroması ve ferahlatıcı lezzetiyle uykuya rahat geçiş yapmanızı sağlar.
  • Alıç yaprağı: Yüksek oranda C vitamini içeren bu bitki aynı zamanda kandaki şeker oranını ve tansiyonu düzenlemeye yardımcı olurken vücudu hem zinde tutar hem de zayıflamada oldukça etkilidir.
  • Meyan kökü: Yüzyıllardır şifalı bitki olarak anılan bu bitki öksürük, soğuk algınlığı, mide ve bağırsak faaliyetlerini düzenleme gibi birçok alanda kullanılır. Yine lifli yapısı ve lezzetiyle kilo vermede en çok tercih edilen bitkilerden biridir.
  • Dulavrat otu: Faydaları saymakla bitmeyecek bu bitki cilt problemleri, saç dökülmesi, romatizma ve hatta kanser tedavisine destek vermek amacıyla kullanılır. Ayrıca iltihap giderme ve antiseptik özellikleriyle de vazgeçilmez bir şifalı bitkidir.

 

Yeşil kahve;

  •  %80 yeşil kahve: Yüksek oranda klorejenik asit içeren bu kahve metabolizmayı hızlandırarak kalori kaybını arttırır. Düzenli tüketildiğinde metabolizma bu hızı sahiplenir ve daha hızlı yağ yakmaya başlar.
  •  Funda yaprağı: Funda yaprağı terleterek yağ yakımını hızlandırır ve zayıflamaya önemli ölçüde destek verir. Bunun yanında böbrekleri ve idrar yollarını faaliyete geçirmek için uyarır ve zayıflamayı destekler.
  • Biberiye: Zayıflamak için en etkili bitkilerden biridir. Bağırsakları çalıştırarak metabolizmayı hızlandırmasının yanı sıra, bağışıklık sistemini de güçlendirerek sizi hastalıklardan korur.
  • Acı çehre: Önemli bir kolesterol düzenleyicidir. Ayrıca metabolizmayı da hızlandırır ve sadece suyun değil yağların da beraberinde atılmasını sağlar.

 Orjinal Cafe Slim Resmi Satış Sitesi için tıklayınız..

Cafe Slim kullanımı nasıldır?

 

Gündüz çayının günde bir kere sabah aç karna kullanılması gerekmektedir. Gece çayı ise 2 günde 1 kere gece yatmadan önce kullanılmalıdır. Yeşil kahve sabah ve akşam üzere günde 2 kere içilmelidir. Cafe Slim seti 28 adet gündüz çayı, 14 adet gece çayı ve 100 gr. Yeşil kahveden oluşan 1 aylık kullanıma uygun bir settir.

 

Cafe Slim 1 Ayda Kaç kilo verdirir?

 

Herkesin bünyesi, vücut şekli ve kilo geçmişi farklıdır. Bu sebeple Cafe Slim kişiden kişiye değişiklik gösteren bir kilo verme seyri sağlar. Fakat ortalama kilo kaybı 1 ayda en az 6 kilo en fazla 10 kilo’dur

 

Orjinal Cafe Slim Resmi Satış Sitesi için tıklayınız..

Cafe Slim’in yan etkisi var mı? Herkes kullanabilir mi?

 

Cafe Slim birçok ünlü ismin yanı sıra günümüzde çok popüler bir üründür ve yaygın olarak kullanılmaktadır. Kullanıldığı süre boyunca herhangi bir yan etkisi gözlemlenmemiştir. Fakat gebelik dönemindeki ve emziren kadınlar bu ürünü kullanmamalıdır. Emzirme dönemi biter bitmez kullanıma başlamaları uygundur. Bunun dışında 18 yaş üstü her kadın ve erkeğin güvenle kullanabileceği bir üründür.

 

Cafe Slim’i Nereden Bulabilirim?

 

Cafe Slim’i Türkiye’nin her yerinden resmi satış sitesinden güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz. Ayrıca Asya ülkeleri ve Almanya’ya da satışı mevcuttur.

Orjinal Cafe Slim Resmi Satış Sitesi için tıklayınız.. 

Cafe Slim Kullananlar Ne Diyor?

 

Şahika L.

Cafe Slim’le ilk kez Demet Akalın sayesinde tanıştım. Güzelliğine bayılmasam da fit vücudu ve fiziğini beğendiğim için denemeye karar verdim. İyi ki almışım. Cafe Slim sayesinde sadece 2.5 ayda 15 kilo verdim. Şimdi 4. Kutuyu sipariş ettim 20 kilo verme hedefime çok yaklaştım çoookkkk mutluyum 😊

Gizem B.

Düğünüme 3 ay kala sipariş ettim balayımda prenses gibi dolaştım. Gelinlik provama her gittiğimde biraz daralttırmak zorunda kalsam da sessiz sessiz güldüm içimden hep. Teşekkür ederiiiimmmm.

 

Batuhan G.

Kız arkadaşım daha önce başka bir siteden sipariş etmiş her içtiğinde kusuyordu. Bir baktım ki son kullanma tarihi geçmiş hemen şikayet ettim tabii ki. Daha sonra bu siteyi bir arkadaşımdan duydum meğer kız arkadaşım çakma bir siteden sipariş etmiş. Bu siteden satın aldığımda hiçbir sorun yaşamadım üstelik kız arkadaşımla birlikte resmen evrim geçirdik. Bambaşka ve sağlıklı bir hayatımız var artık.

 

Buket Z.

Hamilelik kilolarımdan bir türlü kurtulamıyordum. Üstelik emzirme dönemim boyunca 2 senede iyice üstüme yapışmıştı bu kilolar. Artık rahat merdiven inip çıkamıyor hatta kızımı kucağımda taşıyamıyor hemen yoruluyordum. Daha sonra kuzenim kendi kullandığı bu çaydan bahsetti. 1 ayda 8 kilo vermişti. Hemen alıp denedim 1 buçuk aydır kullanıyorum ve şimdiden 10 kilo verdim.

Orjinal Cafe Slim Resmi Satış Sitesi için tıklayınız..


Yorumlar